Bine ai venit!

Vrei să cunoști lucrurile? Privește-le de aproape.
Vrei să le iubești? Priveste-le de departe.

Cui se adresează?

Copiilor
Adolescenților
Adulților
Cuplurilor
Tuturor celor care au nevoie de ajutor

1
1

Odată cu urbanizarea, industrializarea și în cele din urmă cu globalizarea societății, individul este tot mai mult supus înstrăinării, stresului, contactul cu rădăcinile existenței sale naturale fiind de cele mai multe ori întrerupre în mod nenatural. În epoca comunicării ultrarapide omul a devenit necomunicativ. În ciuda apariției rețelelor de socializare de pe internet individul se simte tot mai însingurat, nesigur și vulnerabil. Deși cunoștiința se dublează tot la cinci ani omul trăiește într-o lume a necunoașterii față de sine și față de semenii lui.

Expus și izolat, omul se întreabă cum să facă față unei existențe tot mai solicitante într- un mediu care, deși se vrea prietenos, ultra-modern și științific, nu are în vedere în mod special eul său. În această lume impersonală, agresivă și artificială, psihologul este călăuza ce reface traseul spre tine, iar psihologia este știința după care acesta se ghidează. El te va ajuta să descoperi răspunsurile la întrebările tale, să-ți asumi riscuri calculate pe sinuosul drum al vieții.

PSIHOTERAPIE

RELAXARE

ÎNCREDERE

STR. UNIRII, NR. 1, AP. 2, ARAD, ROMANIA

Nu-ți fie teamă dacă înaintezi prea încet. Teme-te dacă te oprești.

 

PSIHOLOGIE CLINICĂ:

Evaluarea stării de sănătate psihică, evaluari și eliberare de avize și rapoarte pentru Comisia de Handicap pentru Adulți sau pentru Comisia de Handicap pentru Copii, evaluarea inteligenței, a personalității.

DEZVOLTARE PERSONALĂ ȘI OPTIMIZAREA PERFORMANȚELOR:

Eficientizarea comunicării, strategii de rezolvare a problemelor și abordare a conflictelor,
managementul timpului, gestionarea emoțiilor pentru femeile însarcinate și după naștere, dezvoltarea emoțiilor pozitive.

PSIHOTERAPIE DE CUPLU:

Consiliere premaritală sau post maritală timpurie, psihoterapie pentru dificultăți apărute în relația de cuplu, intervenție pentru reechilibrarea unei relații defectuoase.

PSIHOTERAPIE ADULȚI:

Ajutor și tratare în depresii, în blocaje datorate unor traume sau în urma unor necazuri, modificarea comportamentelor nedorite sau defectuoase, intervenție și tratarea gândurilor obsedante și comportamentelor repetitive.

PSIHOTERAPIE COPII:

Ajutor în diferite probleme întampinate în dezvoltarea sau tranziția spre perioada de adult, atunci când copilul e în perioada adolescenței, ajutarea părinților în acceptarea și eficientizarea comunicării cu copii cu dizabilități sau cu copii care prezintă comportamente mai neobișnuite, tratarea anxietății și depresiei la copii.

PAXONLINE:

Site profesionist pentru tratarea la distanță a atacurilor de panică, a fricii de a fi observat, evaluat și judecat de ceilalți, a fricii de obiecte sau animale, a anxietății generalizate, în care sunt avizată la nivel de expert. Vezi site

"Dacă lupți poți pierde, dacă nu lupți ai pierdut deja."

− Anonim

"Pentru a fi fericit este esențial să ai ceva de iubit, ceva de făcut și ceva spre care să năzuiești."

− William Blake

"Este destul ca oamenii buni să nu facă nimic, pentru ca răul să triumfe."

− Edmund Burke

"Iți ia curaj să crești și să devii cine ești cu adevarat."

− E. E. Cummings