Termeni si conditii

Inaintea utilizarii site-ului nostru, sunteti rugati sa cititi cu atentie aceasta rubrica. Utilizarea si vizitarea site-ului www.nadaban.org sunt permise numai in concordanta cu termenii si conditiile prezentate mai jos si cu legea statului roman.
Acest site va este pus la dispozitie de SC ****** SRL, cu sediul in Arad, Romania, Str. Unirii, Nr. 1, Ap. 2.

Copyright & Disclaimer

Drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala cu privire la continutul site-ului sunt proprietatea exclusiva a SC ***** SRL. Imaginile folosite pe site-ul nostru sunt folosite cu scop reprezentativ. Reproducerea oricaror tipuri de date prezente pe site-ul www.nadaban.org necesita consimtamantul scris al SC ****** SRL. Folosirea marcii inregistrare sau a siglei DANIELA NADABAN este strict interzisa. Incalcarea drepturilor de autor sau a altor drepturi de protectie a proprietatii intelectuale poate cauza intentarea unor actiuni civile sau penale.

Consecinte legale

SC ****** SRL, isi rezerva dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care incalca acesti termini si conditii de utilizare si/sau orice alte dispozitii legale. Proprietarii site-ului isi rezerva dreptul de a urmari utilizarea neautorizata si orice incalcare a drepturilor de orice fel in conformitate cu legislatia penala sau civila in materie.

Politica de confidentialitate

Echipa SC ****** SRL considera asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal ca fiind un angajament fundamental fata de pacientii sai. Astfel prelucrarea datelor dumneavoastra este efectuata in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”) precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.

CINE SUNTEM SI CUM NE PUTETI CONTACTA

Website-ul www.nadaban.org este administrat de SC ****** SRL cu sediul social in Arad, Romania, Str. Unirii, Nr. 1, Ap. 2, inregistrata la Registrul Comertului cu nr ***/**/2018, CUI RO******. Pentru orice informatii suplimentare care nu se gasesc in aceasta pagina, ne puteti contacta la numarul de telefon 0743.271.665 sau e-mail nadabandaniela@gmail.com.